Alleen bij ons!

1699.00

Of vanaf € 55.85 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Haal de Natuur in Huis!

De serie Timpag is een robuuste en stoere meubel serie vervaardigd uit handgemaakt massief teakhout. Het hout van deze meubelen is niet voorzien van een extra afwerklaag, dus oppassen met vocht is een gegeven ! Een groot deel van het gebruikte teakhout komt uit de teakplantages uit Indonesie, dit prachtige hout geeft je teak meubelen een mooie geleefde uitstraling. De mooiste meubelstukken kunnen ervan worden gemaakt voor jarenlang woonplezier.

Het stoere karakter wordt versterkt door de metalen komgrepen en knoppen op de laden en het metalen hang- en sluitwerk. Daardoor krijgen de meubelen ook een vintage uitstraling.

  • Puur natuur
  • Massief teakhout
  • Robuuste vormgeving
  • Snel geleverd
  • Aantrekkelijk geprijsd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze 3-delige robuuste berg-/vitrinekast heeft een onderkast met links en rechts 2 deuren, waarachter een legplank en daartussen 3 laden met metalen komgrepen. Daarboven een tussenkast met 2 bergvakken met een glazen voorfront en daartussen 4 kleine laatjes. De bovenkast heeft links en rechts 2 glazen deuren, waarachter 3 legplanken en daartussen 4 open vakken. In deze kast kun je heel wat boeken, vazen, serviesgoed kwijt. De kast heeft een opengewerkte, stevige plint en de kaplijst is fraai uitgevoerd. Ook uitermate geschikt voor het etaleren van talloze spulletjes.

De handgemaakte afwerking geeft het meubel een geleefde, unieke uitstraling en een warme look. Teakhouten meubelen met een verhaal, ieder meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Berg-/Vitrinekast Timpag-21”


66939