Alleen bij ons!

475.00

Of vanaf € 15.61 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Karaktervol en duurzaam!

Deze eigentijdse en eigenzinnige collectie Bandung meubelen is vervaardigd uit multikleurig gekleurd mangohout, een hardhout afkomstig van de Mangoboom. Dit hout is momenteel erg populair vanwege de ietwat grovere look en de duurzaamheid. In kombinatie met het geschuurd metalen frame en de metalen handgrepen in de vorm van een kom of trekker, krijg je een perfecte Vintage uitstraling. Omdat elk stuk mangohout anders is, kunnen deze meubelen afzonderlijk van elkaar licht verschillen. Elk meubel is daardoor uniek en heeft zo zijn eigen karakter. Het 4-poots onderstel met taps toelopende poten geeft de meubelen een statige look.

  • Echte Vintage sfeer
  • Duurzaam Mangohout
  • Metalen frame
  • Multikleur
  • Geheel eigen karakter
  • 4-Poots onderstel

Meer informatie >


Productinformatie

Deze superhandige bergkast kan op verschillende plekken worden gebruikt. Het 4-poots metalen onderstel met taps toelopende poten en het geschuurd metalen frame geven het meubel een statig karakter. Onder is over de gehele breedte een ruime lade voorzien. Daarboven links 3 laden en rechts een deur, waarachter een legplank. Dus volop bergruimte voor al je spulletjes. Dit artikel is gemaakt van gekleurd Mango hout. De Mangoboom is een hardhout, dat voorkomt in de tropische wouden van Zuid-Oost Azie, Australie en de eilanden in de Grote Oceaan. Mangohout is ook duurzaam : als een Mangoboom 15 tot 20 jaar is, geeft hij minder fruit en wordt de boom veelal gekapt om plaats te maken voor een nieuwe boom.

De metalen komgrepen en trekkers geven dit meubel een echte Vintage look.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bergkast Bandung”


63088