Alleen bij ons!

1095.00

Of vanaf € 35.99 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Een Doorleefde Sfeer!

Deze serie meubelen Undisan zijn vervaardigd uit oud gerecycled teakhout. Het wordt ook wel eens “dingklik” genoemd of ook sloophout, drijfhout etc. De serie Undisan is een populaire, romantisch vormgegeven meubelserie, vervaardigd uit handgemaakt massief teakhout. Gerecycled teak is afkomstig uit Indonesië, dat al een rijke geschiedenis met teak bezit. Er zijn veel oude gebouwen die worden afgebroken en waarvan het teak hergebruikt wordt. Verder komt het teak ook uit oude spoorbielzen en oude banken. Het is natuurlijk prima voor het milieu, dat het oude teak hergebruikt wordt. De afwerking geeft de meubelen een doorleefde sfeer voor jarenlang woonplezier. Het hout van deze meubelen is niet voorzien van een extra afwerklaag, dus oppassen met vocht is een gegeven !!

Omdat elk stuk teakhout anders is kunnen deze meubelen afzonderlijk van elkaar licht verschillen. Elk meubel is daardoor uniek en heeft zo zijn eigen karakter. Deze serie meubelen bestaat uit eetkamertafels, salontafels, bijzettafels, zitbanken, sidetables, berg- en vitrinekasten, dressoirs, T.V.-meubelen etc., die prima met elkaar zijn te combineren.

Het romantische karakter wordt versterkt door de metalen komgrepen op de laden. Daardoor krijgen de meubelen een populaire, maar ook een vintage uitstraling.

  • Oud gerecycled teakhout
  • Doorleefde uitstraling
  • Populaire vormgeving
  • Snel geleverd
  • Aantrekkelijk geprijsd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze hoge berg-/vitrinekast Undisan-D heeft onderin 2 laden met metalen komgrepen, daarboven 2 dichte deuren, waarachter een legplank en daarboven 2 dichte deuren, waarachter 2 legplanken. Al je spulletjes, zoals boeken, serviesgoed, vazen, tafellakens en andere hebbedingetjes zullen hier zeker een veilige plaats vinden. Durf te combineren met de andere meubelen Undisan en je komt tot verbluffende leuke resultaten! De bergkast is ook leverbaar met glasdeuren boven i.p.v. dichte deuren als bergkast Undisan-11.

De handgemaakte afwerking geeft het meubel een geleefde, unieke uitstraling en een warme look. Teakhouten meubelen met een verhaal, ieder meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bergkast Undisan-D”


67683