Alleen bij ons!

539.00 469.00

Of vanaf € 15.42 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Verfijnd Design

Een opvallend strak woonkamerprogramma met een hele duidelijke link naar BETAALBAAR DESIGN. Het is ook een programma waar je eindeloos mee kunt combineren. We hebben bij elk meubel een aantal sfeerfoto’s toegevoeg waarbij je leuke ideën op kan doen. Met name de combintie met de vierkante opbergkubussen geven je ongelimiteerde mogelijkgheden om duper leuke creaties te maken. Dit bewijstdus het karakter van Huisenthuis.nl: Wonen op jouw manier.

De kleurstelling is strak wit door de afwerling bovenop de kasten en op de fronten van gehard glazen witte panelen. De licht spiegeling geeft een extra accent aan deze meubelen.

De verchroomde pootjes maken het karakter van deze meubelen nog sterker. En ook aan de optimale kwaliteit is gedacht, want alle kanten zijn afgewekt in ABS zodat ze een stootje kunnen hebben. Alle scharnieren hebben een ingebouwde demper voor geruisloos sluiten en alle laden hebben een zelf-sluitend syteem

Deze meubelen zijn zeer eenvoudig te monteren met behulp van een duidelijke montagetekening.

  • Ontelbare combiatiemogelijkheden (zie sfeerfoto’s).
  • Hoogwaardige melamine coating.
  • Verstelbare legplanken.
  • Strakke vormgeving.
  • Zelfsluitend systeem op de laden.
  • Deuren met demping.
  • ABS kantafwerking.

/li>

 • Metalen handgrepen.

Meer informatie >

Artikelnummer: DRS10321.00 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze dressoir Solara is een echte ruimtewinner in een design vormgeving. Achter de 2 deuren zijn 3 open vakken met 2 in hoogte verstelbare legplanken. In de 3 laden is volop ruimte voor het opebergen van kleine spullen. Ze sluiten heel soepel omdat de laden zijn uitgvoerd met een zelfsluitend systeem. De deuren zijn voorzien van dempoing voor geruisloos sluiten. Dit dressoir is een echt opvallen item interieur door zijn mooie strakke vormgeving met design uitstraling.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Dressoir Solara”


96093