Alleen bij ons!

1125.00

Of vanaf € 36.98 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Haal de Natuur in Huis!

De serie Benoa is een strak vormgegeven en stoere meubel serie vervaardigd uit handgemaakt massief teakhout. Het hout van deze meubelen is niet voorzien van een extra afwerklaag, dus oppassen met vocht is een gegeven ! Een groot deel van het gebruikte teakhout komt uit de teakplantages uit Indonesie, dit prachtige hout geeft je teak meubelen een mooie geleefde uitstraling. De mooiste meubelstukken kunnen ervan worden gemaakt voor jarenlang woonplezier. Omdat elk stuk teakhout anders is kunnen deze meubelen afzondelijk van elkaar licht verschillen. Elk meubel is daardoor uniek en heeft zo zijn eigen karakter.

Het strak vormgegeven karakter wordt versterkt door de greeploze deuren en laden. Daardoor krijgen de meubelen ook een moderne, maar ook een vintage uitstraling.

  • Puur natuur
  • Massief teakhout
  • Strakke vormgeving
  • Snel geleverd
  • Aantrekkelijk geprijsd

Meer informatie >


Productinformatie

Dit t.v.-meubel heeft links en rechts een deur, en middenin twee laden met daarboven twee open vakken voor voor al je lectuur, afstandsbediengen etc. Het ruime en sterke blad zorgt ervoor, dat je flatscreen TV een veilige plek heeft. Het is ook leverbaar als t.v.-meubel Benoa-18 met een breedte van 180 cm.

De handgemaakte afwerking geeft het meubel een geleefde, unieke uitstraling en een warme look. Teakhouten meubelen met een verhaal, ieder meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “TV-meubel Benoa-25”


67582