Alleen bij ons!

669.00 625.00

Of vanaf € 20.54 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Mix van Acaciahout!

Deze eigentijdse en eigenzinnige collectie Sumatra meubelen is vervaardigd uit een mix van acaciahout en acacia fineer. De schuifdeur is afgewerkt in een apart uitziend visgraat motief. De donkerbruin gekleurde meubelen hebben door de mix van massief hout en fineer verschillende kleurnuances, en dat maakt de meubelen eigentijds en uniek. Acaciahout is een bijzonder duurzame loofhoutsoort, die al geruime tijd wordt gewaardeerd in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven deze meubelen een degelijke en warme uitstraling. In combinatie met de donker bruine handgrepen, krijg je een perfecte Vintage uitstraling. Omdat elk stuk acaciahout anders is, kunnen deze meubelen afzonderlijk van elkaar licht verschillen. Elk meubel is daardoor uniek en heeft zo zijn eigen karakter. Het 4-poots onderstel met taps toelopende poten geeft de meubelen een statige look.

  • Echte Vintage sfeer
  • Acaciahout en fineer
  • Deuren in visgraatmotief
  • Geheel eigen karakter
  • 4-Poots onderstel

Meer informatie >

Artikelnummer: TVM10269.00 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Dit t.v.-meubel kan op verschillende plekken worden gebruikt. Het 4-poots onderstel met schuin ingezette poten geeft het meubel een statig karakter. Links is een schuifdeur met visgraat motief, waarachter een legplank, middenin 2 open vakken en rechts 2 brede laden met metalen grepen. Dus volop bergruimte voor al je spulletjes. Dit artikel is gemaakt van een mix van acaciahout en fineer, waardoor het dressoir wisselende kleurschakeringen krijgt en zo een degelijke en warme uitstraling uitstraalt.

De meubelserie Sumatra geeft qua vormgeving, maar ook qua afwerking je woonkamer een retro en eigentijds karakter.


Acaciahout

Productinformatie Acacia Hout

Dit meubel is op ambachtelijke wijze vervaardigd uit massief acacia en acaciafineer. Acacia is een bijzonder duurzame loofhoutsoort die sinds lange tijd gewaardeerd wordt in ons interieur. Vooral de fijne nerf, de vlamtekening en de wisselende kleurschakeringen geven het meubel een degelijke en warme uitstraling.

Het meubel heeft bovendien een handmatige bewerking ondergaan, zodat er een gebruikt uiterlijk is ontstaan.
Kanten en hoeken zijn afgerond en de oppervlakten van het meubel zijn geschraapt, waardoor deze een sterk golvend en doorleefd effect hebben gekregen. Deze behandeling accentueert het unieke karakter van het meubel.

Lees hier meer over Acaciahout


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “TV-meubel Sumatra”


63355