Alleen bij ons!

369.00

Of vanaf € 12.13 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 20 werkdagen

Trendy retro

Vitrinekast Cobra is een trendy kast met een retro look. De designer van deze meubellijn heeft zich laten inspireren door een auto en de naam verklapt al welke auto, namelijk de AC Cobra.

De details van de kast maken Cobra uniek, de handvaten en poten zijn gemaakt van chroom en zijn speciaal ontworpen voor deze kast. De ronde hoeken geven de kast een vriendelijke uitstraling. In de deur zit een ronde opening waardoor je naar binnen kunt kijken, het is leuk om hier iets moois achter te plaatsen.

Naast dit mooie uiterlijk geeft de kast ook voldoende ruimte om spullen op te bergen, achter de deur zitten namelijk drie vakken. Cobra is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • Trendy
  • Retro
  • Uniek design
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Gratis verzending
  • MDF fronten

Meer informatie >


Beschrijving

Vitrinekast Cobra is een lila/grijs/roze 1-deurskast met MDF voorfront met drie opbergvakken, de deur heeft bovenaan een glazen doorkijk cirkel. De handvaten en poten zijn gemaakt van chroom.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Vitrinekast Cobra-LI”


45882