Alleen bij ons!

458.00

Of vanaf € 15.05 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 20 werkdagen

Modieus opbergen

Opbergkast Bredsten is een stevige opbergkast die ook nog eens een moderne uitstraling heeft. Bredsten heeft een eikenkleurig frame met wit gespoten planken.

De kast kan fungeren als wandrek maar door zijn stabiliteit kan hij ook goed gebruikt worden als roomdivider. Een roomdivider is mooi om grote ruimtes te onderbreken en er wordt daardoor optimaal gebruik gemaakt van de ruimte.

De kast kan gebruikt worden op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan administratieve doeleinden of die prachtige boekencollectie die een mooi plekje verdient. Ook is het leuk om af te wisselen met allerlei opbergkisten voor kleinere spullen. De kast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

  • Eikenhout
  • Modern
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Te gebruiken als roomdivider
  • Gratis verzending

Meer informatie >


Productinformatie

De opbergkast Bredsten heeft een stevig frame gemaakt van naturelkleurig eikenhout met wit gespoten planken gemaakt van spaanplaat.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Opbergkast Bredsten 2×4”


46050