Uitverkocht

Bijzondere set

Burnaby is een set van drie salontafels met een diameter van 50cm, 35cm en 30 cm. De tafels kunnen ook leuk afzonderlijk van elkaar gebruikt worden bijvoorbeeld als bijzettafel.

Het onderstel van de tafel is gemaakt van eikenhout en heeft een zachte naturel kleur. Het tafelblad is gemaakt van MDF en afgewerkt met een witte kleur.

De drie poten geven een unieke touch aan het geheel.

  • Salontafel set
  • Eiken
  • Wit
  • Diameter 50cm, 35cm, 30cm
  • Gratis verzending

Meer informatie >


Productinformatie

Burnaby is een set van drie salontafels welke ook afzonderlijk van elkaar als bijzettafel gebruikt kunnen worden. De poten zijn gemaakt van eikenhout en behandeld met zeep waardoor het deze zachte naturel kleur krijgt, het tafelblad is gemaakt van MDF en afgelakt met een witte kleur. De tafeltjes zijn 50cm, 45cm en 40cm hoog.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Salontafel Set Burnaby-W”


Bijpassend:
42626