Uitverkocht

Eigenzinnigheid ten top

Zoek je een salontafel die eens anders is dan alle andere salontafels? Dan zou het zomaar kunnen dat je de tafel bent tegengekomen die je zoekt.

We zagen al eerder moderne lampen en woonaccessoires in deze hippe frame vorm, maar nu is er naar dit idee ook leuke salontafel gemaakt. Bij deze bijzondere verschijning zijn de lasnaden in het onderstel nog goed zichtbaar, en zodoende past dit item perfect in een modern industrieel interieur.

Het ronde bovenblad is gemaakt van mangohout en de kenmerkende patronen die daarbij horen zijn nog perfect zichtbaar

Artikelnummer: SLT10352.00 Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Dit artikel is handgemaakt en is daardoor is elk van deze artikelen uniek. Het kan voorkomen dat er onregelmatigheden voorkomen in vorm en kleur, en deze getuigen van het individuele karakter.

Het bovenblad van deze tafel is gemaakt van Mangohout. De mangoboom is een hardhout dat voorkomt in de tropische wouden van Zuidoost Azie, Australie en de eilanden in de Grote Oceaan. De kleur is veelal goudbruin maar ook geel, roze en zwarte lagen kunnen voorkomen. Mangohout is ook duurzaam: als een mangoboom 15 tot 20 jaar oud is geeft hij minder fruit en wordt de boom veelal gekapt om plaats te maken voor een nieuwe boom.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Salontafel Element Laag-Z”


59273