Alleen bij ons!

196.00

Of vanaf € 6.44 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Haal iets authentieks in huis

De salontafel Chaar combineert het beste van twee werelnden: hij is stoer vanwege industriele materialen maar elegant vanwege zijn ronde vorm.

het onderstel is een licht doch robuust metalen frame waarbij in een verweerde zwarte kleur.

Deze salontafel is handgemaakt in India. Elke tafel heeft op zijn eigen manier multicolor strepen en vegen er op zitten, en dit draagt bij aan het natuurlijke en unieke karakter van elke tafel.

Het ronde bovenblad is gemaakt van mangohout en de kenmerkende patronen die daarbij horen zijn nog perfect zichtbaar. Deze tafel is leuk om te combineren met een leuke poef of hocker.

Artikelnummer: SLT10341.00 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit artikel is handgemaakt en is daardoor is elk van deze artikelen uniek. Het kan voorkomen dat er onregelmatigheden voorkomen in vorm en kleur, en deze getuigen van het individuele karakter.

Het bovenblad van deze tafel is gemaakt van Mangohout. De mangoboom is een hardhout dat voorkomt in de tropische wouden van Zuidoost Azie, Australie en de eilanden in de Grote Oceaan. De kleur is veelal goudbruin maar ook geel, roze en zwarte lagen kunnen voorkomen. Mangohout is ook duurzaam: als een mangoboom 15 tot 20 jaar oud is geeft hij minder fruit en wordt de boom veelal gekapt om plaats te maken voor een nieuwe boom.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Salontafel Chaar”


59251