Alleen bij ons!

219.00

Of vanaf € 7.20 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Op en top stoer

De salontafel Sundar is een salontafel met een bijzonder karakter en past goed in je woonkamer als je wel van de industriele woonstijl houdt

Mijn zijn drie ijzeren poten staat deze tafel bijzonder stabiel. Ook de rand onder het bovenblad is van metaal en daarop zijn de lasnaden nog zichtbaar. Dit draagt bij aan het industriele karakter, het zijn de kleine imperfecties die dit handgemaakte artikel bijzonder en karakteristiek maken.

Het ronde bovenblad is gemaakt van mangohout en de kenmerkende patronen die daarbij horen zijn nog perfect zichtbaar. Deze tafel is leuk om te combineren met een leuke poef of hocker.

Meer informatie >


Beschrijving

Dit artikel is handgemaakt en daardoor is elk van deze artikelen uniek. Het kan voorkomen dat er onregelmatigheden voorkomen in vorm en kleur, maar deze getuigen van het individuele karakter.

Het bovenblad van deze tafel is gemaakt van Mangohout. De mangoboom is een hardhout dat voorkomt in de tropische wouden van Zuidoost Azie, Australie en de eilanden in de Grote Oceaan. De kleur is veelal goudbruin maar ook geel, roze en zwarte lagen kunnen voorkomen. Mangohout is ook duurzaam: als een mangoboom 15 tot 20 jaar oud is geeft hij minder fruit en wordt de boom veelal gekapt om plaats te maken voor een nieuwe boom.


Extra informatie
Kleur

Zwart

Breedte

80cm

Hoogte

49cm.

Diepte

80cm

Materiaal

Mangohout en metaal

Handgemaakt

Dit artikel is handgemaakt

Levertijd

10 werkdagen

Garantie

Gratis 3 jaar lang 100% garantie

Verzending

Gratis verzonden door Huisenthuis.nl

Verzendingswijze

Op afspraak met vrachtwagen van huisenthuis.nl

DELEN:

Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Salontafel Sundar-Z”


59233