Alleen bij ons!

309.00

Of vanaf € 10.16 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Design, Eenvoud en Klasse!

Deze comfortabele design kuipstoel heeft een prachtige bloemvorm en is gemaakt van een voorgevormde propyleen kunststof kuip, die rondom is bekleed met een stevige brandvertragende polyester weefstof van 100.000 toeren Martindale en een onderstel van metaal of hout, zie hiervoor de verschillende uitvoeringen van de stoel Butterfly. In de serie is een houten onderstel, metalen vierpoot of slede onderstel en zelfs een draaibaar metalen onderstel mogelijk. Zelfs een uitvoering met draaibare wieltjes is in deze serie leverbaar.

Deze stoel kombineert comfort, functie en vorm optimaal en past in ieder interieur, zowel in de woonkamer, eetkamer, vergaderkamer of kantine. Het aantrekkelijke evenwicht tussen de prijsstelling en de uitstraling maken deze serie stoelen tot een geliefd item voor iedereen. Ook leverbaar met een polypropyleen schelpkuip als stoel Flower en met voorgevormde kuipzitting, zie hiervoor stoel Spring en Summer.

  • Betaalbaar design
  • Gestoffeerde kunststof kuip
  • Verschillende mogelijkheden
  • Snelle levertijd
  • Eenvoudig te monteren
  • Brandvertragende polyester weefstof

Meer informatie >

Artikelnummer: STO11028.00 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De bloemvormige kuipstoel is rondom gestoffeerd met een zwart/anthracietkleurige brandvertragende polyester weefstof op een polypropyleen schelp en een stevig sledevormig metalen onderstel.

Een fantastische stoel, in meerdere uitvoeringen onderstel mogelijk.


Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Stoel Butterfly-SL”


72470