Alleen bij ons!

145.00

Of vanaf € 4.77 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Design, Eenvoud en Klasse!

Deze comfortabele design kuipstoel heeft een prachtige bloemvorm en is gemaakt van een voorgevormde afwasbare propyleen kunststof kuip en een onderstel van metaal of hout, zie hiervoor de verschillende uitvoeringen van de stoel Flower. In de serie is een houten onderstel, metalen vierpoot of slede onderstel en zelfs een draaibaar metalen onderstel mogelijk. Zelfs een uitvoering met draaibare wieltjes is in deze serie leverbaar.

Deze stoel kombineert comfort, functie en vorm optimaal en past in ieder interieur, zowel in de woonkamer, eetkamer, vergaderkamer of kantine. Het aantrekkelijke evenwicht tussen de prijsstelling en de uitstraling maken deze serie stoelen tot een geliefd item voor iedereen. Ook leverbaar met volledig gestoffeerde kuip als stoel Butterfly en met voorgevormde kuipzitting, zie hiervoor stoel Spring en Summer.

  • Betaalbaar design
  • Kunststof kuip
  • Verschillende mogelijkheden
  • Snelle levertijd
  • Eenvoudig te monteren
  • Gezellig aan tafel

Meer informatie >


Productinformatie

De bloemvormige kuipstoel heeft een witte kunststof propyleen kuip en 4 zwart gelakte, schuin ingezette metalen poten met metalen kruisverbinding.

Ook leverbaar met een zwarte kunststof kuip.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Stoel Flower-WI-KZ”


72452