Alleen bij ons!

12.90

Of vanaf € 0.42 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 2 Werkdagen

Extra lang plezier van je meubel.

Natuurlijk wil iedereen zo lang mogelijk plezier hebben van zijn stoffen zitmeubelen. Het meeste gehoorde probleem op stoffen zitmeubelen zijn natuurlijk vlekken. En vlekken op je zitmeubel zijn een blijven de ergernis.

Maar daar is wat aan te doen.

Want Textile Protector (Tetiel beschermer) beschermd je mooie zitmeubelen tegen diverse vlekken. Textile Protector maakt je stof van je zitmeubel vlekwerend en waterafstotend. Het is zelfs geschikt voor alle textiel in je woonkamer, dus denk ook aan gordijnen, tafelkleden, wandtextiel en lampekappen. Maar het is ook geschikt voor zonwering en tuinkussens, sport-en regenkleding, auto, boot en caravan bekleding.

Na behandeling blijven vloeistoffen als druppels op de bekleding liggen en kun je deze met een droge doek zachtjes opdeppen. Maar het beschermd ook tegen vet en olie. Denk aan huidvet en vet in haar. Zo zijn je mooie spullen langer beschermd en heb je er dus langer plezier van. De prijs van deze spuitbius is incl. verzendkosten..

  • 1 x 500ml textile Protector.
  • Optimale bescherming.
  • Voor bescherming van alle stoffen zitmeubelen.
  • Ook geschikt voor gordijnen, lampekappen, tuinkussen, autobekleding , caravan- en bootbekleding.
  • Voor bescherming tegen vloeistoffen en vet
  • Prijs incl. € 4,95 verzendkosten.

Meer informatie >

Artikelnummer: BAN10041.00 Categorie: Tags: ,

Productinformatie

1 Spuitbus Textile Care is spuitbus is voldoende voor 8 tot 10m2 stof. Op de spuitbus zit een duidelijke handleiding hoe deze gebruikt moet worden. Huisenthuis heeft nog meer middelen voor onderhoud en reiniging van je stoffen meubelen.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Textile Protector”


71918