Alleen bij ons!

99.00

Of vanaf € 3.25 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Apart en Jong!

De poefs Margaret zijn een lust voor het oog ! Ze zijn perfect afgewerkt mede door de robuuste afwerking aan de zijkanten en de grote knop middenin de bovenkant. De poefs zijn vervaardigd met een sterke polyester stof en hebben een komfortabele, dik gevulde zitting. Ideaal om in je woonkamer of slaapkamer te gebruiken om even lekker te zitten of te chillen. Met een flinke knipoog naar de vintage- en retrolook zal deze poef zonder meer een aparte blikvanger zijn. Prima te kombineren met de zitbanken Oliver, de zitkrukken Bernard, Edward en Alfred en de sierkussenserie Cora.

  • Vintage look
  • Jong wonen
  • Polyester
  • Snelle levertijd
  • Perfect afgewerkt

Meer informatie >


Productinformatie

De ronde poef Margaret is een lust voor het oog. Dit past exact in de huidige manier van vintage-wonen. De poef is bekleed met een sterke polyester stof met een lichtgrijs banenmotief en de knop in de bovenkant van de poef zorgt voor een decoratief effect.

Ideaal om te kombineren met de bijpassende zitbanken, krukken en sierkussens.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Poef Margaret-LG”


63594