Alleen bij ons!

75.00

Of vanaf € 2.47 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Apart en Jong!

De zitkrukken Alfred zijn een lust voor het oog ! Ze zijn perfect afgewerkt met siernagels rondom en hebben een 3-poots bruin houten onderstel. De zitkrukken zijn vervaardigd met een sterke polyester stof en hebben een komfortabele, dik gevulde zitting. Ideaal om in je woonkamer of slaapkamer te gebruiken om even lekker te zitten of te chillen. Met een flinke knipoog naar de vintage- en retrolook zal deze zitkruk zonder meer een aparte blikvanger zijn. Prima te kombineren met de zitbanken Oliver, de zitkrukken Bernard en Edward en de sierkussenserie Cora.

  • Vintage look
  • Jong wonen
  • Polyester
  • Snelle levertijd
  • Perfect afgewerkt

Meer informatie >


Productinformatie

De zitkruk Alfred is een lust voor het oog. Dit past exact in de huidige manier van vintage-wonen en de kruk is gemaakt van een 3-poots bruin houten onderstel, voorzien van een komfortabele, stevige zitting en bekleed met een sterke polyester stof met een lichtgrijs patroonmotief. De siernagels rondom de ronde zitting geven de kruk nog een extra retro look.

Ideaal om te kombineren met de bijpassende poefs, banken en sierkussens.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Zitkruk Alfred-LG”


63596