Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 3.58 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Gemakkelijk in Onderhoud!

Dit vloerkleed is vervaardigd uit 100% polypropyleen heatset met een gewicht van 1500 gram/m2 en is platgeweven. De eigenschappen zijn: kleurvast, water afstotend, gemakkelijk te reinigen, UV-bestendig, antistatisch en motecht. Bovendien is het voor in-en outdoor geschikt. Vloerkleden staan voor warmte en gezelligheid. Vooral wanneer het buiten wat kouder wordt kan een vloerkleed erg behaaglijk zijn. Daarnaast zorgen vloerkleden voor kleur in je interieur waardoor je woonkamer een geheel andere sfeer krijgt.

  • Prima kwaliteit
  • In- en outdoor
  • Waterproof
  • Gratis geleverd
  • Platweef

Meer informatie >

Artikelnummer: KRP10022 Categorie: Tags: , , ,

Productinformatie

In de woonkamer, slaapkamer of een ander vertrek, dit vloerkleed zal overal gemakkelijk zijn plaats vinden door een kleurenmelee van donkergrijze/grijze tinten. Bovendien is het ook voor outdoor gebruik geschikt. Vloerkleed Mexico is vervaardigd uit 100% polypropyleen heatset met een gewicht van 1500 gram/m2. De eigenschappen zijn : kleurvast, water afstotend, gemakkelijk te reinigen, UV-bestendig, antistatisch en motecht. Het vloerkleed is leverbaar in 3 verschillende maten in 3 verschillende kleuren. Zie hiervoor rechts onder: Anderen kochten ook…..


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Vloerkleed Mexico-DG”


60703