Clear selection

Alleen bij ons!

Of vanaf € 1.21 p.m. Meer info

Gratis Verzending

Levertijd: 3 werkdagen

Helemaal Zen met Ringo

De ringo is een van de kleinste zitzakken uit de Terapy familie en kan je gebruiken als medidatiekussen tijdens je dagelijkse momentje voor jezelf. Ringo is het kleine broertje van de Ollie en de Stanley die in vorm en kleur gelijk zijn aan deze kleine poef.

Je zult zien dat Ringo je redding is tijdens stresvolle momenten, je toevluchtsoord tijdens je dagelijkse momentje rust. Kom tot jezelf in je meest comfortabele zithouding terwijl Ringo je core in de juiste postie houdt.

Dit kussen is gemaakt van een heerlijk zachte rekbare stof, die zich naar je lichaam vormt als je er op gaat zitten en is daarom ergonomisch. Let wel op dat het hier alleen gaat om het bovenste kussen dat je telkens zit, niet om het onderste kussen.

  • Heerlijk meditatiekussen
  • Ergonomisch
  • Makkelijk wasbare hoes
  • Gratis verzending
  • In 11 kleuren leverbaar

Meer informatie >

Artikelnummer: JKM10492 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vulling

De zitzak is gevuld met EPS schuim, ook wel polystyrene bolletjes genoemd. De vulling bestaat uit niet gerecyceld piepschuim (de meeste gewone zitzakken bevatten gerecycled piepschuim) van goede kwaliteit.

Wassen

De buitenhoes van de zitzak is gemakkelijk af te nemen zodat je deze gemakkelijk in de wasmachine kan stoppen. Als er een vlek op zitten raden we dit aan in plaats van het schoon te maken met een doek, zodat er geen kleurverschil optreedt. Je kan de zitzak wassen op 30 graden.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Terapy Meditatiekussen Ringo”


59749