Slaapbanken zijn ultieme ruimtebespaarders! Goede bedden zijn belangrijk, maar hebben overdag geen doen. Wat is het toch heerlijk makkelijk als je een goed bed en een comfortabele bank kan combineren. Een bank naar bed ombouwen, en andersom hoeft daarnaast helemaal niet moeilijk te zijn. Met de slaapbanken van huisenthuis.nl bouw je een lekkere hangbank in no time om tot een heerlijk bed! Moet een bank gewoon een bank zijn, en die is niet perse bedoeld om op te slapen? Kijk dan eens bij de tweezitsbanken, driezitsbanken, hoekbanken, hoekcombinaties of onze volledige collectie slaapbanken.

Veelzijdige slaapbank

Een slaapbank is leuk voor op de logeerkamer zodat deze kamer niet altijd gevuld is met een groot bed. Een slaapbank is tenslotte ’s ochtends gemakkelijk in te klappen, dus kan je de logeerkamer nog voor andere dingen gebruiken. Krijg je toch een onverwachte gast dan heb je snel een goede slaapplaats.

Slaapbank op tienerkamer

Ook op een tienerkamer is een slaapbank een welkome aanvulling. Want al er eens een vriendje of vriendinnetje wil blijven slapen heb je snel een extra slaapplaats. Maar het is ook leuk om heerlijk te loungen voor je zoon of dochter. Zo kun bij slaapbank Hennie als deze uitgeklapt is ook het hoofdeind nog omhoog zetten zodat je kind heerlijk kan leze of gamen op deze bank.

Studentenkamer

Tenslotte is een slaapbank ook een perfecte slaapplaats op de studentenkamer. Overdag heb je een heerlijke bank met volop ruimte op je kamer en ’s nachts in een handomdraai een comfortabele slaapplaats. Soms is er ook nog een opbergmogelijkheid voor je beddegoed zoals bij de slaapbanken Helena  of bij de slaapbanken Heidi.

Systemen in een slaapbank

Slaapbanken zijn met diverse systemen en maten leverbaar. Handig zijn de banken met een zgn. klik-klak systeem waardoor met met een klik de rug naar beneden klikt en direct een vlakke slaapplaats krijgt. Deze zijn meestal geschikt voor 1 persoon.

Er zijn ook metalen systemen die je uit de bank klapt waardoor je een slaapplaats voor meestal 2 personen creëert. Dit is het geval bij de slaapbanken Helga.

Uitklappen maar!

Tenslotte zijn er ook de banken waarvan je de zitting naar voren schuift, een matras uitklapt en je hebt een ruime slaapplaats gemaakt. De slaapbank Heidi is zo’n type bank waarvan je de zitting uitschuift zodat die je vervolgens ook een ruime slaapplaats biedt. Daarnaast biedt deze bank heerlijk zitcomfort.

Zo zie je maar dat je bij Huisenthuis.nl echt kan ‘wonen op jouw manier’. Iedereen vind zo bij ons de slaapbank naar zijn of haar keuze!