Op zoek naar die ene glazen bijzettafel die je altijd al wilde hebben? Een bijzettafel van glas is niet alleen erg handig om te hebben in je woonkamer, het kan bovendien erg stijlvol uitpakken. Gebruik hem naast de bank of als item voor het room, met een leuke glazen bijzettafel zoals de Murano, kan je niet mis gaan. Wil je wel een bijzettafel, maar hou je meer van metaal of hout? Kijk dan eens bij onze collectie houten bijzettafels of de hippe lijn met metalen bijzettafels. Ten slotte hebben we alle bijzettafels inclusief de sidetables hier voor jou op een rijte gezet.

Een glazen bijzettafel in jouw woonkamer?

Een bijzettafel voor in je woonkamer kan wordt nog wel eens over het hoofd gezien worden maar kan een heel stijlvol item in je interieur zijn. Een glazen tafel voor bij je zithoek kan een echte eyecatcher zijn is bovendien erg handig voor wat leuke woonaccessoires zoals wat mooie kaarsen, of misschien gewoon die stapel met tijdschriften die je nog wilt lezen.

Murano

De bijzettafel Murano, onderdeel van onze hele Murano collectie, is een goed voorbeeld van typisch Italiaans Design. Deze tafel heeft mooie ronde hoeken en is bovendien erg stevig. Het is namelijk gemaakt van gehad glas dat tot 600 graden celcius in de oven is opgewarmd en zodoende is gemaakt om niet te kunnen breken.

Heb je hulp nodig en vind je een keuze maken moeilijk? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers op 085 760 339, ze zitten klaar om jou te helpen.