Alleen bij ons!

249.00

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Betaalbaar Design!

Luxe glazen 3-delige mimiset met een vleugje Italiaans gevoel voor design. De grote gebogen hoeken bepalen de schoonheid van deze glazen tafels. De tafeltjes vinden zowel bij elkaar, maar ook los hun plaats in je interieur. Ideaal voor naast je fauteuil of bank te plaatsen.

 • Afgeronde hoeken
 • Gehard glas
 • Snelle levertijd
 • Design modellering

Meer informatie >

Bijpassend:

  Productinformatie

  Deze tafels zijn vervaardigd uit 10mm dik gehard (zie uitleg in het tabblad: Gehard glas) en gebogen glas uit één stuk. Juist door zijn strakke belijning straalt hij de klasse uit die hij verdient. Deze tafels geven door zijn transparantie uw woonkamer een ruimer gevoel. De afmetingen van de tafeltjes zijn resp. 40x50x35 cm h., 50x50x40cm h. en 60x50x45cm h.

  Zowel in een modern, jong maar ook landelijk, vintage interieur toepasbaar. Durf te kombineren !


  Gehard glas
  Gehard glas (veiligheids glas)

  informatie gehard glad Huisenthuis.nlGlas is een materiaal dat zeer onderhoudsvriendelijk is, een groot gebruiksgemak heeft en voor een ruimtelijk effect in je interieur zorgt.

  Veiligheidsglas, ook wel security-glas of gehard glas genoemd, is wel vijf keer sterker dan ongehard glas van dezelfde dikte. Dit komt doordat het glas tot een temperatuur van 700°C verhit wordt, waarna het snel wordt afgekoeld. De inwendige drukspanning wordt daarbij groter dan bij ongehard glas.

  Als gehard glas kapot gaat valt het in kleine stukjes uiteen. Vanuit het veiligheidsoogpunt is dit het belangrijkste voordeel, omdat de kleine stukjes glas minder makkelijk voor verwondingen zorgen.

  Het is zeer praktisch in gebruik, eenvoudig schoon te maken en bestand tegen vele vloeistoffen en een hoge druk belasting. Kortom, een materiaal met vele voordelen.

  Gehard glas is, zoals gezegd, zeer sterk, maar kan gevoelig zijn voor zeer extreme puntbelasting. Denk bijvoorbeeld aan het hard in aanraking komen met een puntig of scherp voorwerp. Een gehard glazen blad zou hierbij kunnen springen of kan nog enkele weken later door de opgebouwde spanning alsnog tot spontane breuk leiden. Echter, bij normaal gebruik komt dit nauwelijks of niet voor.

  Bij het verplaatsen van een glazen tafel wordt  geadviseerd de tafel altijd op te lichten en niet te schuiven.


  Beoordelingen
  Just J. Schilder
  Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
  Just J. Schilder 18 juli 2017
  Maarten Toorenaar
  Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
  Maarten Toorenaar 5 juli 2017
  Roelof Feijen
  Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
  Roelof Feijen 30 juni 2017

  Stel een vraag

  Product Beoordelingen (0)

  Beoordelingen


  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Schrijf als eerste iets over “Mimiset Venato”


  68730