Alleen bij ons!

88.95

Gratis Verzending

Levertijd: 5 werkdagen

Vintage met sfeer!

Een mooie serie planten-/telefoontafels Delft, die vervaardigd is uit een blacksmith metalen onderstel, met een blad van ingelegde originele Portugese aardewerk tegels. De tafels zijn 40, 60 of 90cm. hoog. In kombinatie met de bijzet- en salontafels Delft geven deze palntentafels jouw interieur een aparte, eigen look. In deze serie is ook een eetkamertafel Delft leverbaar.

  • Nostalgische look
  • Ingelegde Portugese tegels
  • Gratis verzending
  • Blacksmith metaal
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze plantentafel van 40cm hoog is vervaardigd uit een blacksmith metalen frame en het blad is gemaakt uit originele Portugese aardewerk tegels.

Een handige plantentafel, die ook als telefoontafel kan worden gebruikt. In kombinatie met een van de andere bijzet-/salontafels Delft krijgt je interieur een heel speciale, eigen look.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Plantentafel Delft-4”


66156