Een sidetable is een soort bijzettafel die perfect staat in bijvoorbeeld de hal of tegen de muur. Een sidetable is meestal wat hoger en niet al te diep, daarom zie je ze vaak tegen de muur aan staan. Ben je toch op zoek naar een lage bijzettafel? Kijk dan eens bij onze houten bijzettafels, metalen bijzettafels, of bij onze glazen bijzettafels.

Multifunctioneel: de sidetable

De sidetable is een vaak vergeten item in het interieur, terwijl het op zoveel plekken te gebruiken is! Zet hem in de lengte tegen de muur in de hal, of tegen de achterkant van de zitbank in de woonkamer. Werken aan zo'n lange bijzettafel is ook prima mogelijk, er is immers genoeg ruimte voor al je spullen zoals een tablet of een laptop.

Kaptafel

Een sidetable is ook gemakkelijk te gebruiken als kaptafel in de slaapkamer: een spiegel erboven, en je hebt een leuk plekje gecreëerd om jezelf 's ochtends op te tuigen om de dag tegenaan te gaan.

Decoratief

Natuurlijk wil je een sidetable die past in de stijl van de rest van je interieur. Dat kan door iets in de zelfde stijl te nemen als de rest van je inrichting, of door juist een sidetable te nemen in een totaal andere stijl. Zo kan zo'n tafel lekker opvallen en op deze manier is zo'n tafel immers een leuk item om een leuk accent aan je interieur te geven.

Perfecte service

Omdat je er zeker van wilt zijn dat je niet te veel betaalt voor je bijzettafel hebben we bij Huisenthuis.nl een laagste prijs garantie. Heb je het artikel elders goedkoper gezien? Dan matchen wij de prijs. Daarnaast bieden we ook nog eens 3 jaar 100% garantie op de de sitetable en bezorgen we deze gratis bij je thuis. Twijfel je nog, heb je vragen over een artikel, of heb je hulp nodig? Onze medewerkers zitten klaar om je te helpen, dus laat gerust een berichtje achter in de live-chat box of neem contact op via 085-7603399