Ook op het gebied van hoge eetkamertafels biedt Huisenthuis.nl een schitterend assortiment. Heb jij al een mooi exemplaar uitgezocht? Bij een hoge eettafel horen hoge stoelen. Wil je liever op normale hoogte zitten, kijk dan zeker eens bij onze volledige collectie eetkamertafels.

Hoge eetkamertafels bij Huisenthuis.nl

Als je net even wat anders wil, dan is een hoge eetkamertafel echt ideaal! Een hoge eetkamertafel is een tafel met een hoogte van ongeveer 90 centimeter. Dit in tegenstelling tot een bartafel die een hoogte heeft van ongeveer 110 centimeter. De hoge eetkamertafels uit onze collectie zijn uitermate goed te combineren met de hoge stoelen uit onze shop.

Onze inkopers hebben lang gezocht in binnen- en buitenland om een mooie collectie hoge eetkamertafels samen te stellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoge eetkamertafel met een naturel eikenblad of een betonlook tafelblad? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Gedetailleerde omschrijving

Alle hoge eetkamertafels zijn van een prima kwaliteit en voorzien van een gedetailleerde omschrijving met duidelijke foto’s. Zo kun je heel makkelijk een weloverwogen keuze maken. Wil je toch liever op een normale hoogte eten met vrienden en familie, kijk dan eens bij onze houten eetkamertafels, metalen eetkamertafels of complete eethoeken, of bekijk hier onze volledige collectie eetkamertafels.

Hoge eetkamertafels online bestellen

Huisenthuis.nl handelt volgens het CBW keurmerk, het keurmerk van de meubelbranche. We werken volgens de voorwaarden van het Webshop Keurmerk, waardoor je altijd verzekerd bent van veilig online winkelen en veilig betalen met de betaalmethode van jouw voorkeur.

Maar dat is nog niet alles; je profiteert bij ons namelijk ook van de laagste prijsgarantie en een gratis verzending van je bestelling! Daarbij heb je altijd 30 dagen retourrecht én 3 jaar lang 100% garantie op de aankoop van je hoge eetkamertafel. Wat wil je nog meer? Neem op je gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment!