Alleen bij ons!

470.00

Gratis Verzending

Levertijd: 20 werkdagen

Een bijzondere en handige verschijning!

Uniek in onze collectie is deze luze tafel Aarhus. Bijzonder vanwege zijn looks: de donkere retro look heeft de tafel te danken aan het walnoot-fineer dat voor het bovenblad is gebruikt en het prachtige design.

Bijzonder is deze tafel daarnaast omdat hij eenvoudig te verlengen is voor als je onverwacht bezoek krijgt: als je de tafel uiteenschuift kan je in het middenstuk een verlengstuk uitvouwen waardoor de tafel nog eens 40cm langer wordt.

Tenslotte is deze tafel bijzonder omdat hij hier voor zo'n voordelige prijs staat. We kunnen daarom alleen maar zeggen dat de prijs/kwaliteit verhouding geweldig is.

  • Walnoten fineer
  • Eenvoudig te verlengen
  • Luxe retro uitstraling
  • Rubberhouten poten
  • Top prijs/kwaliteit verhouding
  • Gratis verzending

Meer informatie >


Productinformatie

Het hout dat voor deze tafel gebruikt is, is walnoten fineer voor het bovenblad en rubberhout voor het frame. Deze tafel is eenvoudig met 40cm te verlengen: schuif de tafel uiteen, en vouw een extra stuk uit via het midden van de tafel. Heel handig voor als je onverwacht gasten krijgt!


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Eettafel Aarhus”


63317