Heb je veel spullen op te bergen? Stop! Zoek dan niet verder! Huisenthuis biedt je een ruime keuze aan bergkasten in diverse stijlen. Heb je veel boeken op te bergen? Heb je een overschot aan kleren die je niet kwijt kan? Of heb je net als ons een collectie cd's opgebouwd waar je nu niks meer aan hebt omdat je nu gewoon een abonnement hebt op Spotify? Die spullen gaan allemaal die gloed nieuwe kast in. Heb je een iets grotere kast nodig, dan loont het ook wel om eens te kijken bij de diverse bijzetkasten. Bekijk ook onze volledige collectie kasten. Of kijk eens naar onze collectie vitrinekasten, dressoirs, TV-meubels, wandrekken, boekenkasten, buffetkasten of onze collectieladekasten.

Bergkasten

Kastruimte kun je nooit teveel hebben in huis. Of het nu in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer of de werkkamer is. Huisenthuis.nl heeft ook op dit punt meer dan voldoende in het assortiment. Daarbij is gedacht aan zowel variaties in stijl als verschillen in budget. Een mooie bergkast is dan ook bereikbaar voor elke portemonnee.

Meubelseries

Nagenoeg alle bergkasten maken deel uit van een grotere kasten- of meubelserie. Dat maakt het mogelijk om harmonieuze combinaties te maken met ander meubilair, zoals dressoirs, tv-meubels of salontafels.

Bergkasten in verschillende stijlen

In de collectie van huisenthuis.nl vind je bergkasten in alle mogelijke ontwerpen en materialen. Daarmee komt iedereen aan zijn trekken, of je nu een liefhebber bent van landelijk wonen of van Scandinavisch design. Bergmeubels van puur eikenhout, van glanzend gelakt wit melamine, en alles wat daartussen zit.

Kleine greep

Okido: Voordelige, maar niet goedkoop vormgegeven bergkasten voor de woonkamer. In wit en eiken/wit.

Arendal: Iconische rolluikkasten. Praktisch, maar ook bijzonder. Met leg- en hangfuncties. Voor studeer- en woonkamer, maar ook geschikt als halmeubel.

Blans: Prachtig Scandinavisch design, vooral de combinatie van eikenhout met wit maken deze kasten uniek.

Cebu: Een mooie mix van modern en landelijk door de mix van naturel en wit gelakt hout. Fijne kasten voor de woonkeuken en -kamer..

Harsberg: Ongelofelijk betaalbaar design in wit, of repro noten. Met stijlvolle, brede aluminium grepen. Uit te breiden tot een opvallende wandmeubelcombinatie.

Hollandse Meubelseries

En dan hebben we het nog niet gehad over de 'Hollandse' meubelseries, zoals Veere, Deventer en Zierikzee. Tijdloze en solide kasten in diverse mooie repro houtsoorten. Bergkasten die perfect zijn voor de woonkamer en leefkeuken.