Alleen bij ons!

478.00

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 20 werkdagen

Vrolijk opbergen

Door het gebruik van verschillende kleuren krijgt deze trendy kast een levendige uitstraling. Ook hebben de vijf deuren en twee lades niet allemaal het zelfde formaat waardoor deze kast een heuze eyecatcher wordt. De deurtjes en lades zijn gemakkelijk te openen met een subtiele handgreep. De kast staat op mooie hoge poten en zijn in dezelfde kleur gelakt als de rest van de kast.

Door de verschillende formaten bied de kast opbergruimte voor allerlei verschillende spullen, van klein tot groot. Omdat de kast 162cm hoog is kun je er ook nog iets op plaatsen, bijvoorbeeld een mooie foto of een leuke plant. De kast is ook verkrijgbaar in het rood en een kleiner fromaat.

  • Levendig design
  • Trendy
  • Kleurrijk
  • Verschillende kleuren en formaten
  • Gratis verzending
  • Meer informatie >


Productinformatie

Bergkast Espe heeft vijf deuren en twee lades. De poten hebben een kleur passend bij de kleur van de kast en zijn gemaakt van beukenhout, de kast zelf is gemaakt van gelakt spaanplaat.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Bergkast Espe-5DG”


45819