Alleen bij ons!

1049.00

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Deze meubelen zijn onderdeel van een modern strak wit programma die gemaakt zijn van massief acacia hout. (zie tabblad met info). Het bovenblad is afgewerkt met een olie in smoke kleur voor een optimaal natuurlijk donker effect. Zo krijg je de ideale combinatie van een hedendaags modern meubel in combinatie met vakmanschap. Alle deuren hebben degelijke verstelbare metalen scharnieren, de laden hebben metalen ladegeleiders en decoratieve strakke handgreep. Alle witte onderdelen van deze meubelen zijn afgewerkt in een mooie witte dekkende beits die deze meubelen een mooi en moderne karakter geven. Door de beits is het reliëf van de houtstructuur zichtbaar voor een natuurlijke uitstraling.

Meer informatie >

SKU: DRS10170.04 Categorie: Tags: , , ,

Productinformatie

De dressoir heeft links en rechts een deur en in het midden 2 grote en 2 kleine laden. Achter de deuren ligt een legplank.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

20865