Alleen bij ons!

559.00

Gratis Verzending

Levertijd: 35 werkdagen

Pure Scandinavische look

Nieuw in onze Scandinavische collectie is de prachtig afgewerkte serie Dypdahl. De Scandinaviers houden van ontwerpen met hout, en dat zie je hier uitstekend in deze serie. Wie van de mooie eikenhouten look houdt komt hier dus helemaal aan zijn trekken, want veel mooier dan dit ga je geen eiken-fineer vinden.

Zowel de tafel als het dressoir hebben een stalen stevigheidsverbinding lopen tussen de poten met een zwarte poedercoating. Dit is natuurlijkook gedaan voor het design, maar ook qua stevigheid zit het hier dus wel goed.

Het dressoir heeft twee schuifdeuren waarvan er één zilverkleurig is. Achter elke schuifdeur zijn 4 vakken te vinden met legio opbergruimte voor bijvoorbeeld serviesgoed.

  • Eiken fineer
  • Metalen stevigheidsverbinding
  • Bijzonder chique uitstraling
  • Top kwaliteit
  • Gratis verzending

Meer informatie >


Productinformatie

De tafel is gemaakt van eiken-fineer en heeft één zilverkleurige deur. Achter elke deur bevinden zich 4 vakken, dus 8 vakken in totaal.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Dressoir Dypdahl”


62902