Alleen bij ons!

595.00

Gratis Verzending

Op afspraak thuisbezorgd

Levertijd: 10 werkdagen

Gemixte Kleuren!

Deze trendy en retro collectie Surabaya meubelen is vervaardigd uit gerecycled grenen, waarvan de oppervlaktes in gemixte kleuren zijn afgewerkt. Deze meubelen zijn op een ambachtelijke wijze vervaardigd en krijgen door de afwerking met gemixte kleuren een unieke retro uitstraling. In kombinatie met de handgrepen in de vorm van een brede trekker, krijg je een perfecte Vintage-look. Omdat elk stuk grenen anders is, kunnen deze meubelen afzonderlijk van elkaar licht verschillen. Elk meubel is daardoor uniek en heeft zo zijn eigen karakter. Het 4-poots onderstel met taps toelopende poten geeft de meubelen een statige look.

  • Echte Vintage sfeer
  • Gereycled grenen
  • Gemixte kleuren
  • Geheel eigen karakter
  • 4-Poots onderstel

Meer informatie >

SKU: TVM10256.00 Categorie: Tags: , ,

Productinformatie

Dit t.v.-opzetmeubel heeft boven voldoende ruimte voor je flatscreen en onder 3 ruime laden met brede trekkers voor al je spulletjes. Daarboven een breed open vak voor o.a. lectuur, afstandsbedienengen etc. Het 4-poots onderstel met schuin ingezette poten geeft het meubel een statig karakter. Deze t.v. kast is ook leverbaar in een nog bredere uitvoering als tv-meubel Surabaya-20. Dit artikel is gemaakt van gerecycled grenen, waarvan de oppervlaktes in gemixte kleuren zijn afgewerkt.

Voor deze collectie meubelen worden de planken apart gesorteerd. Gerecycled grenen met een verhaal, ieder meubelstuk is hierdoor uniek in gevoel en uitstraling. De productie ervan geeft het hout een tweede leven, wat deze meubelen duurzaam verantwoord maakt.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “TV-meubel Surabaya-15”


63071