Je koopt in de eerste plaats een kast omdat je spullen in huis wilt opbergen. Borden, glazen, vazen. ga maar door. Maar het kan ook zijn dat je juist een kast zoekt omdat je spullen wilt laten zíen! Dan bieden de vitrinekasten van huisenthuis.nl het beste van twee werelden. Met dichte deuren en/of laden, en deuren van transparant glas voor een 'wow'-effect. Je treft vitrinekasten aan in een groot aantal meubelseries in de webwinkel. En je zult zien dat daar veel verschillende stijlen bij zijn. En prijsklassen, zoals je van huisenthuis.nl kunt verwachten. Ben je toch op zoek naar een andere kast, kijk dan ook eens naar onze dressoirs, TV-meubels, wandrekken, ladekasten, bergkasten, buffetkasten en boekenkasten of anders onze volledige collectie kasten.

Vitrinekasten

Je koopt in de eerste plaats een kast omdat je spullen in huis wilt opbergen. Borden, glazen, vazen. ga maar door. Maar het kan ook zijn dat je juist een kast zoekt omdat je spullen wilt laten zíen! Dan bieden de vitrinekasten van huisenthuis.nl het beste van twee werelden. Met dichte deuren en/of laden, en deuren van transparant glas voor een ‘wow’-effect.

Je treft vitrinekasten aan in een groot aantal meubelseries in de webwinkel. En je zult zien dat daar veel verschillende stijlen bij zijn. En prijsklassen, zoals je van huisenthuis.nl kunt verwachten.

Design vitrinekasten

Voor de liefhebber van strak wit design, eventueel gemixt met repro houtprints, is deze categorie een snoepwinkel. Diverse ontwerpen met verrassende indelingen en combinatiemogelijkheden. Met glazen deuren bovenaan, middenin en aan de zijkanten van de kast. Staande en hangende modellen, er is veel mogelijk. Kijk maar eens naar de serie Neustadt.

Landelijk

Ook wie houdt van een landelijk of koloniaal interieur komt aantrekkelijke vitrinekasten tegen in de webwinkel. Pure houtstructuren voeren hier de boventoon, in eiken of teak. Let bijvoorbeeld op de fantastische winkelkast Petak, die in ieder geval de wijnliefhebber zal aanspreken. De serie Waarland staat altijd garant voor topmeubilair. Landelijk klassiek, en met een bijzondere allure. Dat blijkt ook weer uit de afwerking van de vitrinekast in deze categorie.

Modern klassiek

De ‘Hollandse’ meubellijnen, zoals Veere en Goes, zijn een geslaagde fusion van moderne vormgeving en klassieke materiaalkeuze. In mooie repro bewerkingen van eikenhout: gebleekt, krijtkleurig, rustiek of naturel.

Kwaliteit van een vitrinekast

Op kwaliteit wordt nooit bezuinigd bij huisenthuis.nl. Dat geldt ook voor de vitrinekasten, die een solide constructie hebben en uitstekend zijn afgewerkt. Misschien val je op een bepaalde meubellijn? Kijk dan eens welke producten er nog meer in het assortiment zitten. Type voor een compleet overzicht de naam in het zoekvenster of ga direct naar de volgende categorieen: