Met een wandsysteemkast van huisenthuis.nl kan je zelf je kast samenstellen op de manier zoals jij dat wilt. Als je wilt kan je zelfs heel je wand volbouwen! Wil je toch een gewoon een normale kast zoals een dressoir, TV-meubel, of een wandrek? Die hebben we ook. Vergeet ook niet eens bij onze prachtige collecties ladekasten, bergkasten, buffetkasten en boekenkasten of anders onze volledige collectie kasten te kijken, en laat je inspireren door wat we allemaal te beiden hebben!

Wandsysteemkasten

Je houdt van een modern interieur. Je weet precies wat je mooi vindt en wat je nodig hebt. En soms wil je bij de inrichting van je huis net even iets meer zelf kunnen bepalen. De indeling van een kastenwand bijvoorbeeld. Dan heeft huisenthuis.nl een paar geweldige wandkastsystemen voor je in huis. Daarmee kun je de kast samenstellen die naadloos aansluit op jouw woonwensen. En voor een prijs die meer dan schappelijk is.

Paderborn

Met de serie Paderborn kun je veel bergruimte creëren zonder te hoeven beknibbelen op creativiteit. Met open kastelementen van verschillend formaat stel je een basiskast samen, die je vervolgens met laden- en deurelementen of lectuurinzetten de gewenste eigen looks kunt geven.

Toevoeging van losse hangkasten of een TV-meubel is ook mogelijk. Zo kun je de kast net zo groot en multifunctioneel maken als jij dat wilt.

Kastenseries

De lijnen Harsberg en Neustadt bestaan uit kasten en legplanken die heel goed solo een plek kunnen krijgen, maar ook gecombineerd kunnen worden tot een mooi wandsysteem. Met gesloten kasten, vitrines, boekenplanken en TV-meubels kun je alle kanten op. Staand of hangend. Ook wat kleur en materiaal heb je wat te kiezen. Van strak wit tot notenfineer met zwart glas. Zo wordt het helemaal jouw kastenwand!

Heb je vragen over de wandkastsystemen van huisenthuis.nl? Aarzel niet en bel met de klantenservice, of stuur een bericht via het contactformulier.