Alleen bij ons!

99.00

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Design meubelen tegen een betaalbare prijs! Dat is het sterke punt van de woonkamermeubelen Harsberg. Met 6 verschillende elementen kunt je eindeloos veel mooie woonwanden samenstellen naar de eigen sfeer en ruimte. Ga er even voor zitten, maak een idee voor je eigen woonwand en doe de gewenste elementen in de winkelmand. Bij elke foto zijn 1 of meerdere interieurfoto’s toegevoegd als voorbeeld. Kwalitatief perfect want alle deuren hebben een deurdempingssyteem. Deze meubelen zijn zeer eenvoudig te monteren omdat een duidelijk montagetekening wordt mee geleverd.

Meer informatie >

SKU: KLM10436.01 Categorie: Tags: , , ,

Productinformatie

Deze boekenplank kan op diverse manieren een wand completeren. Zie ook onderstaande sfeerfoto´s. De boekenplank heeft een achterplaat met zwart veiligheidsglas.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Boekenplank Harsberg-W”


5876