Alleen bij ons!

195.00

Gratis Verzending

Levertijd: 20 werkdagen

Massieve look en toch betaalbaar

Met deze voorbeeldige serie Obèl in je kamer haal je een collectie in huis die de look heeft van een massieve eikenhout en toch betaalbaar is.

De poten zijn gemaakt van massief eiken terwijl het bovenblad is samengesteld uit massieve stukken eikenhout die verlijmd zijn. Dit heeft als bijkomende voordelen dat de tafel minder gaat ‘werken’ en dus is de kans veel kleiner dat het hout kromtrekt. Over de lengte loopt een metalen draadeind die er eveneens voor zorgt dat het hout minder werkt. Kortom: we hebben hier te maken met een product van kwaliteit, gefrabriceerd uit vakmanschap.

  • Massief eikenhouten poten
  • Verlijmd eikenhouten bovenblad
  • Geolied
  • Bekijk de hele Serie Obel
  • Gratis verzending

Meer informatie >


Productinformatie

De poten zijn gemaakt van geolied massief eikenhout. Het bovenblad is samengesteld uit kleine stukjes eikenhout die aan elkaar zijn gelijmd. Dit vermindert de kans dan het hout gaat ‘werken’ ten opzichte van massief eikenhout.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Hoektafel Obèl”


62254