Kies eens wat anders: een salontafel rond en wit

Een salontafel die rond en wit is, dat is eens heel wat anders dan anders. Want denk maar eens na. Vrienden, familie, buren, ze hebben allemaal wel een salontafel in de woonkamer. Maar wat voor een eigenlijk? Je zult ontdekken dat een witte, ronde salontafel niet veel voorkomt. De meeste mensen kiezen voor de standaard vierkante of rechthoekige salontafel. En doorgaans is die van hout. Allemaal prima, maar het kan natuurlijk ook anders. Een witte salontafel die rond is, vangt de blik van iedereen die je huis betreedt.

Salontafel rond, wit

Een salontafel die rond en wit is, klinkt misschien even gek. Zou je dat wel doen tussen de banken, stoelen en kasten met rechte hoeken? Een ronde salontafel, kan dat wel? Natuurlijk kan een ronde salontafel! Ook voor jouw interieur is er iets moois te vinden. Bijvoorbeeld een ronde, houten salontafel. Dan breek je het harde van de rechte hoeken die je in je huidige meubels al hebt, maar hou je het toch rustig. Een ronde, houten salontafel past eigenlijk in elk interieur.

Salontafel rond en wit, de opties

Natuurlijk is niet elke salontafel die rond en wit is hetzelfde. Je kunt eindeloos variëren om de tafel te vinden die perfect bij jou en jouw interieur past. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ronde salontafel industrieel afgewerkt? Dat betekent een ronde, witte salontafel die toch lekker stoer is. Een ronde salontafel die industrieel is afgewerkt is eigenlijk altijd van metaal. Bovendien is hij lekker grof afgewerkt. Je ziet de bouten en moeren nog zitten en hij is ook niet superstrak afgelakt. Het is een echte leeftafel. Past dat niet bij je, dan is de hoogglans salontafel misschien meer jouw ding. Een salontafel die wit en rond is en ook nog van hoogglans materiaal, past vooral in een lekker modern interieur. Een hoogglans salontafel is een ware eyecatcher in je interieur. Hij mag zeker gezien worden.

Een salontafel die rond en wit is, bestaat dus in vele soorten en maten en staat goed in veel verschillende interieurs. Er is dus altijd iets te vinden dat bij jou past.

Op zoek naar meer van al dit moois? Bekijk eens verder onze collectie meubels; • Piratenbed,• Bedden,• Seniorenbedden,• eenpersoons Bed 90cm, Tevens verkopen we ook meubelstukken als:• Poefjes, • Barkrukken, • Hoekbureau.