Een hoogglans salontafel laat je interieur stralen

Met een hoogglans salontafel weet je één ding zeker: je interieur krijgt er direct een flinke boost van. Een hoogglans salontafel is misschien niet de droom van iedereen, maar wie het aandurft om een gewaagd stukje design in huis te halen, zal daar zeker geen spijt van krijgen. Een glimmende salontafel geeft je interieur een strakke look en laat alles net een beetje meer stralen. Kies de salontafel die bij jou en jouw interieur past.

Hoogglans salontafel

Een hoogglans salontafel klinkt voor veel mensen toch een beetje eng. Is dat niet besmettelijk? Blijf je niet aan het schoonmaken? En vooral: past dat wel in mijn interieur? Toch zal het je verbazen hoe een salontafel uitgevoerd in hoogglans ook bij jou zal passen. Kies je bijvoorbeeld een ronde salontafel, dan kun je dat met een hoogglans blad doen. Je hebt dan een zachte, warme, ronde vorm in je interieur met een ronde salontafel, maar door de hoogglans afwerking wordt het toch een stoer item. Een ronde, houten salontafel is natuurlijk ook een optie. Je kiest dan voor nog iets meer rust, maar ook hier is het hoogglans blad weer een keuze die het geheel net wat meer boost. Een ronde, houten salontafel kan echt in werkelijk ieder interieur. Een hoogglans afwerking maakt het een speciaal item voor bij jóu thuis.

Hoogglans salontafel, andere opties

Natuurlijk zijn er eindeloos veel opties om ook voor jou een hoogglans salontafel te vinden. Vaak zie je hoogglans gecombineerd met witte meubelen. Heb je bijvoorbeeld een ronde salontafel die wit is dan is een blad van hoogglans ook hier een prima optie. Maar een ronde witte salontafel kan ook prima als geheel in hoogglans uitgevoerd worden. Dan straalt de tafel je tegemoet en wordt het elke keer een feest om er aan te zitten. Een salontafel uitgevoerd in hoogglans betekent wel dat je wat vaker een doek moet gebruiken, omdat vingerafdrukken en druppels van eten en drinken direct zichtbaar zijn. Maar voor wie eens een keer echt wat anders in z’n interieur wil, is de hoogglans salontafel een absolute must.

Op zoek naar meer van al dit moois? Bekijk eens verder onze collectie meubels; • Piratenbed,• Bedden,• Seniorenbedden,• eenpersoons Bed 90cm, Tevens verkopen we ook meubelstukken als:• Poefjes, • Barkrukken, • Hoekbureau.