Een mooie barstoel completeer je keuken

Heb jij een kookeiland? Plaats dan een mooie barstoel om het helemaal af te maken. Want dat neemt niet veel ruimte in terwijl hij wel ontzettend veel gezelligheid brengt. Want wat is er nou leuker dan tijdens het ontbijt toch even lekker zitten of tijdens het koken met z’n allen in de keuken bij elkaar zitten en bijpraten? Met een leuke barstoel is het allemaal zó geregeld. Een krukje, poef of zitzakken zijn in de keuken al snel een sta in de weg, maar een barstoel schuif je gemakkelijk weg terwijl je hem er ook snel bij pakt als je elkaar na een lange dag werken veel te vertellen hebt.

Een barstoel in mijn keuken

Een barstoel plaats je in het ideale geval natuurlijk aan een kookeiland. Het makkeljikste is het dan nog als daar ook echt een bar aan is gemaakt, zodat je je knieen goed kwijt kunt. Wat is er nou gezelliger dan staan te koken terwijl je schoolgaande kind vertelt wat hij of zij allemaal heeft meegemaakt? Of samen het eten snijden en in de pannen roeren terwijl je onder het genot van een lekker wijntje de afgelopen werkdag gezellig doorneemt? Dat doe je op een krukje, poef of met zitzakken pas aan het eind van de dag. Als het koken gebeurd is, het eten op en de kinderen in bed. Maar juist tijdens het eten bereiden is het zo lekker om samen bij te praten. Even gauw tussendoor elkaar op de hoogte houden en daarna weer verder met de orde van de dag.

Een barstoel in mijn interieur

Heb je steigerhouten meubelen staan? Begint jouw interieur met de industriele kapstok in de hal? Dan past daar prima een barstoel bij. Maar eigenlijk kan het in elk interieur. Ook als je geen steigerhouten meubelen, industriele kapstok en retro interieur hebt. Een barstoel brengt vooral veel gezelligheid en dat kan natuurlijk in elk huishouden. Wel of geen kinderen, wel of geen kookeiland. Kies een mooie barstoel en kom weer echt in contact met elkaar.