Alleen bij ons!

129.00

Gratis Verzending

Levertijd: 20 werkdagen

Vriendelijke stoel

Aarhus is een stijlvolle stoel met een Scandinavisch design en een vriendelijke uitstraling door de mooie rondingen in de zitting en de poten.

De poten zijn van licht eikenhout en de zitting is verkrijgbaar in verschillende kleuren, hierdoor past Aarhus in ieder interieur thuis.

De stoel is behandeld met een wax waardoor hij onderhoudsarm is en vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn, daarnaast heeft de stoel een stabiliteitstest ondergaan en is volgens de richtlijnen goedgekeurd als stabiele stoel.

  • Stabiel
  • Verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Scandinavisch design
  • Gratis verzending

Meer informatie >

SKU: STO30023.00 Categorie: Tags: , , ,

Productinformatie

Eetkamerstoel Aarhus heeft stevige eikenhouten poten met een frame van chroom. De zitting is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De stoel is behandeld met een wax waardoor hij onderhoudsarm is en vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn, daarnaast heeft de stoel een stabiliteitstest ondergaan en is volgens deze richtlijnen goedgekeurd als zeer stabiele stoel.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Eetkamerstoel Aarhus-R”


44611