Een vloerkleed zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis en kan je interieur echt een opfrisser geven. Het is ook een laagdrempelige manier om meer kleur in je inrichting te brengen, of om meer eenheid te creëren. Daarbij is een vloerkleed uitstekende oplossing voor wie liever niet met blote voeten over een koude vloer heen loopt!

Het perfecte vloerkleed kiezen

Een vloerkleed kan een kleine ruimte groter laten lijken (bijvoorbeeld door je meubilair op het vloerkleed neer te zetten), maar het kan ook een ruime woonkamer intiemer maken (bijvoorbeeld door een vloerkleed voor je stoelen of banken neer te leggen). Wil je een vloerkleed in de eethoek, dan moet je opletten dat het aan alle kanten tenminste een halve meter uitsteekt; zo kunnen de stoelen ook nog naar achteren geschoven worden zonder dat ze buiten het vloerkleed vallen. Een goede manier om het juiste formaat van je vloerkleed te bepalen is door kranten op de vloer neer te leggen.

Onze tapijten

Bij Huisenthuis.nl heb je de keuze uit laagpolige en hoogpolige vloerkleden in een breed scala aan kleuren, in verschillende diktes en afmetingen. Uiteraard zijn al onze vloerkleden van een hoogwaardige kwaliteit, zoals je dat van ons gewend bent. Ons assortiment bevat ongetwijfeld een vloerkleed dat je zal bevallen! Behalve vloerkleden vindt je bij ons alles op het gebied van wonen, waaronder complete woonkamers, slaapkamer meubilair en nog veel meer. Bekijk op je gemak het aanbod!

Een vloerkleed bestellen bij Huis & Thuis

Wanneer je kiest voor een vloerkleed bestellen in de online shop van Huis&Thuis, dan profiteer je altijd van de beste service, de laagste prijs garantie én een gratis verzending van je bestelling! En mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met je nieuwe vloerkleed, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Wat wil je nog meer?