Alleen bij ons!

139.00

Gratis Verzending

Levertijd: 10 werkdagen

Handig en Apart!

Deze strak uitgevoerde serie Aalten bestaat uit een sier-/voorzetschouw en een hoge- en lage bijzettafel. De artikelen zijn vervaardigd uit degelijk plaatmateriaal en afgewerkt met een melamine toplaag naar keuze in zandkleurig eiken en wit.

De sierschouw bestaat uit links en rechts een handige onderzetkast met een deur, waarachter een legplank. Een flesje wijn, of ook wat lectuur kun je er gemakkelijk in opbergen. De bijpassende lage- en hoge bijzettafel hebben een deur, die zowel links als rechts te monteren is. Eenvoudig te monteren want een duidelijke montage tekening wordt natuurlijk mee geleverd.

  • Moderne sier-/voorzetschouw
  • Modern en functioneel
  • Mooie melamine afwerking
  • Eenvoudig te monteren
  • Snel geleverd

Meer informatie >


Productinformatie

Deze handige sier-voorzetschouw bestaat uit links en rechts een bijzetkast met een deur, waarachter een legplank en daarboven een robuuste opbouw. Hij vormt samen met de bijzettafels Aalten een mooie combinatie bij de open haard. Achter de deuren is plaats voor wat lectuur of wat flessen wijn. Opgeruimd staat netjes is hier zeker van toepassing. Hij is vervaardigd uit stevige milieuvriendelijke meubelplaat met een zandkleurige eiken melamine afwerking.

Ideaal om te kombineren met de andere meubelen Aalten.


Beoordelingen
Just J. Schilder
Snelle betrouwbare service. Direct telefonisch en/of e-mail contact wanneer er een vraag is. Geen service tot aan de drempel, maar….ver daarover heen! Bedankt.
Just J. Schilder 18 juli 2017
Maarten Toorenaar
Huis en Thuis doet wat ze belooft! Snelle levering, duidelijke leveringsvoorwaarden en -tijden. Goed en professioneel verpakt waardoor beschadigingen worden voorkomen. Super aan te bevelen
Maarten Toorenaar 5 juli 2017
Roelof Feijen
Mijn bestelling via de webshop, is keurig aangekomen op mijn adres.De communicatie via de mail ging perfect!
Roelof Feijen 30 juni 2017

Stel een vraag

Product Beoordelingen (0)

Beoordelingen


Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf als eerste iets over “Sierschouw Aalten-ZE”


65519