Zitzakken, hartstikke leuk en onmisbaar
Wie vind het niet heerlijk om na een lange intensieve werkdag neer te ploffen in een zitzak! Een zitzak is een onmisbaar meubelstuk voor een kinderkamer. Niet alleen is het een leuk ding voor de kinderen om mee te spelen, ook is een een perfecte plek om voor te lezen voor de kinderen.

Een zitzak vormt zich bij het zitten volledig naar je lichaam, echter je ziet steeds meer voorgevormde zitzakken, die meer beantwoorden aan de notie van daadwerkelijk zitgemak.

Wist je trouwens dat de zitzak ontwikkeld zijn door een paar Italiaanse designers op basis van de vraag naar een volledig origineel meubelstuk?
Een persoonlijke mening
Dankzij het internet kun je tegenwoordig honderden, zo niet duizenden pagina’s vinden over zitzakken of andere meubelen als stapelbedden, hoogslapers of nachtkastjes. Bij de keuze van wat dan ook gaat het echter altijd om je eigen idee over een item.

Jazeker, ik laat me wel eens lui vallen in een zitzak in een showroom. Ik bekijk de vorm, de stevigheid en de mogelijke kleuren. Is zo’n zak duurzaam geproduceerd, en gaat ie lekker lang mee? Wat voor vulling heeft het en hoe vormt het naar mijn lichaam? Ik kijk natuurlijk ook naar de prijs, vooral zelfs naar de prijs, maar voor mij persoonlijk is de belangrijkste factor voor de aankoop van een zitzak altijd geweest: hoe gemakkelijk kom ik er weer uit?
Waar een zitzak kopen?
Elke zelf respecterende meubelzaak verkoopt ook zitzakken, ze zijn gewoon te origineel om niet te hebben. Zoals hierboven gemeld ervaar ik graag zelf de ins en outs van een nieuwe aankoop, maar na de ervaringen in een meubelzaak is het best slim via online winkels te kijken hoe je de door jou gekozen zitzak het goedkoopste kunt krijgen. Over het algemeen ben je namelijk online bij Huisenthuis net voordeliger uit voor hetzelfde artikel!